Gerakan baby

Hai mommy2 semua saya ada soalan nk tya ye Sya skrg 24 weeks 4 days Saya dpt rsa baby gerak sejak 19 weeks makin lma makin rsa kuat gerakan kdg tu blh nnpk perut gerak then sya notice lately ny bila dh masuk 24 weeks sush sgt nk rsa baby gerak bila baring bru rsa kdg xrsa Lain sgt dgn sblm ny hari tu ada ke klinik, doc scan baby ada je Ke normal ye rsa mcm ny sbb sllu aktif skrg mcm xaktif sgt je risau saya... #firstbaby

5 Balas

normal awk..sy pun mcm tu, awk kne rajin gosok²@usik² baby dlm tu..

3y ago

insyaAllah baik² je baby tu..awk baring mengiring ke kiri nnt lg dpt rasa..