hb low..hmm

hai mommy2 semua.. help please.. da mkn obimin, zinC, and iberet.. minum dgn air limau or sunquick sblm tido.. tp semua x jalan.. makan je muntah2 teruk ya amat! sampai pedih u'hati nie.. straight sebulan makan kerang, bayam n buah2an.. hb dr 11.4 turun sampai 9.6.. baby 1st.. and sy ada S.l.e 😞

1 Balas

cbe minum jus delima nii..100% organik..xperlu bancuh..just mnum gitu ja..sye pon consume jus nii skrg..alhamdulillah ok..just sharing..mne taw mmbntu kat sis jgk