Just nak tanya

Hai mommy2 semua. Boleh saya tawu ada ke mommy yg pernah jus mamariam nie sbb saya first time nak beli jus nie. So saya nak tawu jus nie elok ke?

Just nak tanya
19 Balas

saya beli dan minum pastu tunjuk dekat doctor boleh tak minum ni, doc kata boleh je yng penting kandungan tu organic klau ada kandungan yng tak familiar better jgn ambik mcm shaklee tu doctor tak saran kan ,.. dan gula dlm tu tak naik kan gula dlm darah, gula jus mamariam ni tak guna gula putih dan tak menyerap dlm darah lupa dah guna gula apa dalm jus ni, pernah tnya tpi lupa ...

Saya pernah ambil. 2 botol dan tak berkesan untuk naikkan hb saya. Still anemia in pregnancy. Di sebabkan harga yg mahal dan rasa kurang berbaloi, habis je botol ke 2, terus berhenti minum. Tak beli dah botol baru

Alhamdulillah.. Amik jus ni dr awal kehamilan.. Sbb selalu rasa loya.. Dan hb pn sentiasa cantik, sekarang dh 34 weeks still continue dgn jus nie...

So far saya minum okay. Sebelum minum haritu hb sy drop 10. Sekarang dah maintain 12. Gdm pon tak sangkut. Boleh try 1 botol dlu utk test serasi atau tak.

Sy minum dpt tau pregnnt. Alhamdulillah, buat buku 2bulan hb 12.5, 3 bulan 12.1, 4 bulan 13.5.. pregnnt sblm sy mmg ade problem hb 10-11 je.

Alhamdulillah jus nie sesuai dgn saya,setiap kali cekup hb,urin,keputihan semua ok...ni dah 6 botol sy konsisten...nk repeat order lg

saya amalkan jus ni dari kandungan 3 bulan, jus ni bagus untuk membantu menaikkan hb, mabuk dan sebagainya.

Alhamdulillah sesuai dengan saya... Check up semua HB 12.7 ke atas sahaja... Saya dah masuk botol ke4 🥰

Sy minum dh masuk botol kedua, bdn bertenaga dan keputihan makin berkurang.

betul tu..sy stat minum awal kehamilan ..alhamdulillah xde mabuk n mual teruk...