minyak angin

hai mommy2 sekalian , saye nak tanya boleh ke kita hidu minyak2 angin mcm minyak kapak tu eh ? ada yg kata tak boleh guna 😅 boleh explain tak anyone mommy

1 Balas

Sy ada terbaca tdk digalakkan hidu minyak angin ni. Kadang2 kandungan minyak kapak tu tdk sesuai untuk ibu mengandung.

7mo ago

oh okay , so boleh guna minyak angin yg lain la kan selain minyak kapak ni . sbb sy selalu hidu minyak kapak ni 😅 . habis brpa botol dah tpi ternampak kmarin tak boleh , sye trus stop guna