minyak angin

hai mommies... sesuai ke Vicks vapour rub untuk ibu mengandung trimester 1??? saya ada rasa loya.. nak guna minyak angin cap kapak, saya tengok di google tak sesuai .. sekarang saya mau cuba guna vicks vapour rub... ##bantujawab

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

hi semua..saya nk tnya..perut saya kejap2 rasa kejang, lepastu rasa cucuk2 ngn sakit pinggang.. normal ke utk trimester pertama ni? Saya baru pertama kali mengandung.. Terima kasih semua..

3mo ago

better pegi cek klinik

saya guna minyak cap kapak klau rase loya pening nak muntah ke saya sapu tang hidung saje rase lega . harap takdak pape lah kat baby . #firstpregnant

saya dary anak 1st mmg gune mnyak cap kapak kalau Loya ke apa . alhamdulillah xde ppe

3mo ago

terima kasih🤭🤭🤭

Blh guna minyak cap kapak. Asal jangan sapu dkat perut,dada jer

3mo ago

Blh jer. Dulu pun saya selalu sapu kat kepala masa awal2 pregnant

hidu bau jak. jgn guna tak elok kata mama saya.

3mo ago

ok.. saya sapu dekat kepala saja

saya oakai aromaterapi best beli kat watson

3mo ago

sebab tak.bau minyak angin hehehe