jantung baby

hai mommy2 nak tnya la normal ke 17weeks 6day tpi xdngr jantung baby ? pergerakan baby pon xrsa . smlm check up nurse ckp X dengar lgi jantung baby maybe kecik lagi. ada tak yg alami

20 Balas

Saya 7 weeks dh dgr jantung baby.. 12 weeks dia dh menari nari dlm perut.. 17 weeks tk dgr heartbeat something wrong tu.. Cepat pergi scan kt tempat lain.

1y ago

tu la anak first dngn second 12weeks dh dngr jantung bby 14@15weeks mcm tu dh rsa bby gerak2 skit . tpi pregnant yg 3 ni dh 17weeks 6day pon xde rsa bby gerak bila dngr nurse ckp xdngr jantung bby risau plk. 🥹

Xnormal sis kalau tak dengar jantung 😓 nurse tu tak pandai scan kot. Better awak pergi 2nd option. Scan kat private. Tenang sikit rasa. Lega

17w should be dh boleh dgr bnyi jantung baby. kalau boleh dpt kan 2nd & 3rd option. pergi scan klinik luar. atleast awak tak susah hati.

Kalau sy terus pergi klinik swasta scan baby terus sbb risau. Sy mmg tak tggu. Cari la klinik swasta yg murah2 pun ada utk scan.

17 weeks boleh dgr dah sis. sis check dgn doctor. Pasal kandungan I 8 weeks-9weeks doctor scan dah ada heartbeat dah..

Kalau ultrasound doppler blh la dgr.. kalau mesin daptone tu lambat sikit sis.. baby besaq sikit baru blj dgr

risaunya sis. better sis pergi scan kat private drpd susah hati mcm ni. semoga dipermudahkan.

Kalau risau better g scan.. lg puas hati..

.