Hai mommies. Saya baru 13 week. Smlm prgi check up,doktor ckp jantung baby cantik..

Dan doktor tnjuk ultrasound yg baby saya kecik sgt🥺 Itu normal ke?? Apa perlu sy buat nk bgy baby mmbsar ngn sht??🥲#ingintahu #First_Baby

4 Balas

sy ada buat eksperimen pada diri sendri, minggu 9 sy minum susu sehari sekali, minggu 10 sy scan baby kecik, then minggu 10 sy minum susu 3 kali sehari, minggu 11 sy scan baby dah hampir sama saiz dgn ukuran minggu 11, pastu sy pemalas semula minum susu, minggu ke 12 baby kecil saiz 11w, jd sy berpendapat kene minum susu 2,3 kali sehari

12mo ago

awak mkn susu apa ye?

Alhamdulillah...takpe mommy baru lg tu .. jg pemakanan k spnjng kehamilan ni... mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya..aamiin..disini sy sharekan gambar besar mana baby puan semasa umur 13 minggu dalam kandungan..harap membntu puan 😉✌🏻

2y ago

sm2 kasih 😉

Mnum susu sis,,nnt dah 2nd trimester bru stop heheh,sbb sy pernah mnum susu smpi 2nd trimster smpi bby sy besar😂😂

2y ago

janji dapat dengar jantung baby tu, alhamdulillah syukur sgt dah🤲🏻🥲

doktor ke cakap baby kecik? ukur janin jadi brape weeks awak?

2y ago

haah dktor Ade tnjuk yg baby sy kecik je. Sbb dktor kata saya dah 13week