22 weeks 5days

hai mommy2 nak tanya normal ke 22weeks baby ttbe tak active mcm slalu start i perasan bby dh jarang tendang 18hb and smpai skrg dh masuk 23weeks . kalau tk selalu memang ketara diaa active sangat , agak risau ttbe dia senyap jeee mommy2 penah kee mcm ni ? #pleasehelp #firstmom

5 Balas

same lh dgn sye sis...slalu aktif dye grk. tpi 2 3 hari ni slow je and untuk dapatkan kepastian sye p scan . alhamdulillah baby ok je...dr de ckp kdng2 mmg mcm tu and sbb tu nurse srh kira prgerakan baby mse 28 weeks nnt . tpi klu untuk kepastian blh je sis p scan

2y ago

in sha allah x de ape2 asalkan kte x de skit prt and x de kluar drh