OPK TEST...

Hai mommy2 nak tanya ni positif ke??saya CD28... Gambar bawah pakai flash..atas tak...mintak pendapat... Lagi 2hari nak period... Puting t*t*k ada rasa sakit bila disentuh...tapi ada keputihan yang jernih lately ni dalam berapa hari dan tidak nerbau..ada tak mommy2 pengalaman begini??bantu share²..thanks🫰🏼❤️

OPK TEST...
1 Balas

sis, if lagi 2 hari nak period.. mohon buat UPT ye, bukan buat OPK.. sebelum tu nak tanya, hari tu CD berapa dapat OPK Positif? if skrg lagi 2 hari nak period, maksudnya dah DPO 13 laa ye? 😅😅 DPO 13 should be dah naik 2 line UPT if mengandung.. if nak tgk pregnant guna OPK, OPK akan naik PEAK SANGAT2.. tapi tolong jgn guna OPK utk confirmkan pregnancy yee 😅😅 guna UPT ~ dan OPK awak d atas negatif..