Kecutkan Cyst

Hai mommy2 n bakal mommy semua😊...pagi td sy pegi hospital utk repeat scan, alhamdulillah dah nmpak baby n dh ada heartbeat🤲 baru 7w...ikut kiraan spatutnya 7w4d..tp doc sahkan sy ada cyst..so ada x nasihat n petua utk kecutkan cyst?yg ada pengalaman blh share kan tips jgk utk kecutkan cyst..smoga tips nie blh mmbntu bakal mommy yg lain jgk☺️ #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

11 Balas

Sy masa scan 7w pun nmpk cyst 2 biji tp doktor kata cyst sy tak bahaya and blh hilang sendiri. 8w sy pergi scan lg cyst tu dah hilang. Sy xda amal apa2 sbb doktor kata tak perlu. Sy ikut saja 😌

2y ago

Alhamdulillah,mgkin atas org kot..sbb ada org mmg prlu berpantang mknan..