Cepat letih..35 minggu

Hai mommy2 cantik smua. Saya 35minggu dah..saya nk tnya normal ka kalau rasa badan ni terasa letih sangat2..kadang tu masak dengan lipat kain ja,terasa letih serupa p merentas desa..dok mana2 mata keja nk pejam ja..#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

9 Balas

sye plk cepat letih,senang sesak nafas.. kadang x buat keje pun..jalan dr dapur ke bilik,ruang tamu ke dapur pun bole berpeluh mcm berjoging pstu mengah semacam..mse solat pun sme..berpeluh2 mcm berjoging😂 mungkin sbb berat baby dlm perut kot buatkan kita rse cepat penat...

2y ago

ya betul..kadang solat pon perlahan2 tara nk smpai tahiyat pon trmengah2 penat .sdngkan solat duduk kt atas kerusi ja 🥲🙃.