Preggy muda

Hai mommy2 .boleh share x susu apa yg baik utk kandungan awal 😅saya bru preggy 5w5d .boleh x syorkan yg mna sesuai utk minum susu ?

24 Balas

sy minum similac mum sis.. sedap x manis sgt dan x berbau hamis.. bau vanilla.. sy ni jenis x suka minum susu tp similac mum alhamdulillah bley telan tekak bley terima😁

sya dpt smpel susu similac dan promama..tp xlei nk telan sbb rasa dia mcm ubat.lpas mnum mesti rasa nk muntah😭. susu dutchlady kotak ja yg boleh telan ...😁....

Susu mana2 pn takpe tak semestinya susu khas utk ibu mengandung.. Cam sy pernah minum susu anmun, everyday, fernleaf.. Skrg sy setia ngan fernleaf fullcream je..

kalau sy fernleaf fullcream tu je. semua susu ibu mngandung xley nk telan. nk taw ok x, try mintak sampel dulu. kalau xmembazir nnti😁

Dutch lady low fat high calcium.. annum too much of sugar later u will trapped for GDM

Sis boleh try dulu mana2 susu Kadang tekak kita ni memilih juga

sy dari awl pregnant hingga nk bersalin minum susu hl original.

sy minum momma pregolact.. boleh cuba mana tahu sesuai dgn awk

anmum..dlm anmum semua ada tpi ikut atas tekak masing2 juga

Kalau ikut tekak saya, susu frisomum. ☺️