Bantu saya

Hai mommy. Sy pregy 33. Normal ke kalu perut sakit? Sakit mcm perit2 gitu. Nk kate contraction false xdok pn sbb xsakit pn belakang cuma ia mari perit perut. Tanda2 bersalin pn takdkk lagi. Baby gerak2 je. Perluke sy g klinik? #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Hai mommy. Kalau kerap kena dan sakit sangat terus pergi hosp ya. Sebab kita pun tak pasti awak sakit macam mana. Doc je boleh kenal pasti

2y ago

Kalau doc kata okay so okay je, mommy. Ya ada kemungkinan juga sebab baby makin membesar