Pregnant 15 week 4day

Hai mommy.. sy nak tanya.. normally waktu mommy pregnant 15 week.. dah ada rasa apa apa perubahan pada perut ke? Mksd sy dah ada rasa gerakkan baby ke? Atau dah ada rasa denyut jantung baby? Sebab sy pregnant 15 week.. dan tak rasa apa apa pada perut.. masih rasa mcm x pregnant je . Mcm x de apa dlm perut.. normal ke? #firstbaby #1stimemom #pregnancy #tiadapengalaman

13 Balas

trpulang bdn msing...klu 1st prengnancy lmbat ckit nk rsa 20w keatas....klu perut tebal pun kemungkinan lmbat nk rsa

4y ago

haritu second checkup x dpt tgok bby..dyeowg x scan.. sbb tu hati ney makin x tenang bila org kata mcm mcm.. kita x de pengalaman.. lg la jd risau..nak g swasta belom je berkesmpatan..