pil perancang

Hai mommy sy nak tanya boleh ke sy mula minum pil perancang lps bersalin,untuk makluman sy dah 48hr dah hbs bersalin,suami mintak sy ambik perancang sbb takut kebobolan lg?sy menyusu badan campur susu formula jgk mommy,tlg bagi sy pencerahan sbb sy msh konfius

1 Balas

Ikut ibu nk pakai kaedah apa, klu pil mula telan pil hari ke 40 jika blm period., klu dah perion telan pil pd hari ke 5 period.. Klu nk ambil injection blh mula bila2 shj