sakit pinggang

hai mommy's sy dah preggy nak masuk 7 bulan.pinggang sakit btl kat sebelah kanan..bole tak sy minta org urutkan atau letak minyak panas supaya lega sikit pinggang???tak ada kesan ker kat baby

1 Balas

sya pernah dgr dr. ckp sbnye mnyk pns ni xbhye pom klau nk guna time berurut sbb nye kulit prt kita kn tebal, kesan pns nye bkn blh smpai ke rahim pom...jgn dgunakn mnyk pns untuk memasak sudah...bkn bby yg sakit dgn kita2 yg padahnye