sangat2 x bermaya..

hai mommy... sy br 2 mggu, masalhnya sy sngt tdk bermaya. bukan nak di ikutkan sngt. bila sy bt keje, ase mcm demam 40'c.mkn x larat mnm x larat. perlu ke sy pg jumpa doktor @ itu pekara biasa.

1 Balas

trimester pertama mmg akan mengalami situasi mcm ni..dh msuk 13 mgu bru ok..sy ritu pun sama 7 weeks bila dh tahu hamil langsung xblh bgun terbaring je..mkn semua die keluar balik..ambil ubat tahan muntah pun xok juga..kena byk rest dn mkn nasi atau ape2 shja yg puan blh telan jji jgn biar perut tu kosong..