Trimester 3

Hai mommy! Sy baru masuk 29 weeks, dah masuk 3rd trimester ni, ni first time kena demam. Tp suhu normal. Mungkin cuaca kot. Just panas dalam, ada batuk sikit on off and selsema sampai hidung tersumbat, makan pun mcm tak berasa. Doc just bagi paracetamol je. Nak tau, ni normal simptom utk 3rd trimester ke? Demam waktu musim covid ni sangat merisaukan. Dah cuba elak utk deman akhirnya tewas juga.

1 Balas

Hai mommy. Masa saya 3rd trimester kena batuk. Stay safe mommy. Moga dipermudahkan dan diberi kesihatan selalu.

3y ago

Hai mommy Nora. Alhamdulillah sy dah sihat sekarang. Terima kasih. Take care! 🥰