Doakan sya dipermudahkan bersalin.

Hai mommy sume,spe di sni sme dgn keadaan sy ye..skrg sy 39mggu+..bby just ngeras & kdg skli dgn gerakan..kdg mse bby ngeras tu terasa nyilu dkt bwh perot tpi xde tnda2 bersalin lgi.Pd 20/11 aritu,sy ade scan di hsptal & bby mngeras. jdi dkter chck jln dh bkk 1 cm.due date sy 25/11/19.Normal ke cmnie ye??wlwpn ni ank ke3 sy tpi x sme dgn ank first & second.Sblm ni mmg trus ade tanda ble nk dkt due date.Kali ke3 ni pulak lain skit.

2 Balas

Amiin2 ya rabball alamin..smoga sist dprmudahkan urusannya..smoga sist dan baby shat dan slamat..☺☺

Amen