Anak beyak acap kali

Hai mommy sume.. Nk tye normal ke baby 4bln berak acap kali?? Bby sy aktif cume asyik berak je.. Nk kata tukar susu xpom.. Susu yg sma guna dutch bby.. Kenapa ye jdi cmtu?

Anak beyak acap kali
1 Balas

Hi. Kalau anak kerap berak lebih banyak daripada kebiasaan. Khuatir anak kena cirit birit. Cuba bawa anak jumpa doc dan boleh tunjuk gambar najis anak tu pada doc. Kadang kalau anak kena cirit banyak faktor tak semesti sebab tukar susu. Kadang kebersihan tangan yang bancuh susu, kebersihan botol susu dll