susah minm susu

Hai mommy spa ank dia 8bulan xmau mnum susu.. Lebh makan pada susu kenapa ye.. Ank sy bru masok 8bulan da xnak mbm susu hum pnng dbuatnya.. Tlg shre tips mcm mana nak bg mnm susu umr macm ni dia aktf sngat

1 Balas

Hi puan. Boleh campurkan susu dalam menu makanan harian dia ya supaya dia tidak kekurangan zat dam khasiat daripada susu. Boleh buat kek atau campurkan dalam nasi yang di blen bersama lauk yang lain juga 😊