Bersalin Awal

Hai mommy smua, sape ade pengalaman bersalin awal dalam 36weeks.. Ape tanda2 yg mommy smua rasa yee? Sbb sy dh 35weeks 4 day tpi rasa mcm bby dh turun kebawah n kerap skit pinggang... Mommy yg ade pengalaman rse mcm mne?

1 Balas

Macam saya, saya bersalin on 37 weeks. Baby mmg dah turun ke bawah start 30 weeks lagi. On 35 weeks, saya kena spotting. Saya bersalin on 37 weeks lepas pecah air ketuban. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

3y ago

Alhamdulillah, tahniah 🥰💕👍🏻👍🏻