Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

bwk minyak cap kapak,air sejuk 1 botol. minum sekali telan. jgn minum sikit2. minum sikit2 tu bt jd loya. lpas habiskan tu,hidu minyak angin. kumur2 kalau blh. blh minum air masak sikit2. kne byk bergerak. jgn duduk je. p la pusing2 mall dlu. penat duduk rehat. in Sha Allah bertahan dr rasa nk muntah. cuma time nk sendawa tu,test dlu,kluarkan slow2. kalau x,risau air gula yg terkeluar. dia keluar,bukan sikit2. tp terus hbis keluar kalau sendawa

2y ago

Hehe betul haritu nk sendawa ahhaha tapi air yg keluaq nasib pakai mask takdalaa terkeluaq mmg grip habis mulut ni xmau buka finally berjaya hahaha saya guna vick