Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

skali mnum..teguk laju2..sya smpat tahan smpai sejam ja...lpas tu pening muntah kluar hbis...tapi xckap dkat nurse...nnti kna mnum lagi...penat nk g klinik bnyk kali..kena cucuk lagi..naik lebam tangan2...pakai hatkan sndri jala mkn manis2...coklat2 bnda manis2 kurangkan