Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

sy first minum air gula ok lg sbb di sediakan sejuk punya tdk rasa munta..TD pagi ini kali kedua sy minum lg air gula tp tdk sejuk suam2 nasib TDK termuntah tahan ja sy terus sy fikir KLU sy termuntah lg mesti kena suruh dtg lg JD terpaksa tahan muntah tu haha janji selesai urusan minum air gula..