Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

sy baru minum air gula. sekali teguk, mula2 teguk slow, lepas tu rasa takde lah teruk sgt terus minum laju2.. dah nk abes tu dah start rasa sakit tekak, tahan je la..lepas tu punya la lame tunggu turn jumpa doc, jam 12.30 baru dpt berbuka . dah pesan suami bawak air jam 10 lepas amek darah kali le 2 tp suami dtg berlenggang kt klinik 🤣