Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

sye mse teguk air tu,2 kali teguk je..tarik nafas mula2 1 kali pastu minum..pastu rasa mcm dh x cukup nafas,berhenti utk ek nafas tapi jgn hembus nafas yg memula tu,berhenti skjp utk tarik nafas je pastu teguk lagi sampai habis.. lepas minum,sye cium limau nipis sbb minyak angin tak jalan...pastu tak leh baring..kena duduk mse 2 jam tunggu tu..klinik sye ad sediakan kerusi banyak so duduk situ sambil main henfon.. huhu