17w to 18w pregg

Hai mommy skalian.. nak tny sy preg dh msuk 17w ke 18w.. normal kh sy kalu blm merasa pgerakkan bby.. mcm rsau pula🥲.. sbb ada mmy dlm17w dh dpt rasa bby movement tp sy blm🥲.. ada yg sma dgn sy?

13 Balas

sama saya pun. tp normal tu usually sebab baby kecik lg if dia bergerak pun kita tak rasa. saya start rasa 20 week keatas baru dpt rasa baby gerak and kick.

biasenye first baby lmbt sikit rsenye, klini sye hamil ke2 cpt pula merasa geli2 kt perut😅 15w dh rse

Normal je. Ruang kat dlm masih banyak, jadi blm dpt rasa pergerakan tu normal. Tunggu 20 weeks & above

Normal je, nanti dah 20weeks ke atas tu rasa la. Selalu 17-18weeks ni rasa bubbly je

sama lar sy pon bleh rasa pape lagi, risau siap g scan lagi aktif je die kt dlm rahim

normal je saya masuk 20 weeks anak da ramai pun masih tak berapa rasa pergerakan bayi

Normal. Bergantung pada perut jugak. Selalu yg rasa awal ni perut kecik

Normal tuu sbb sy pon masuk 20w bru rasa pgerakkn baby ..

sy 10 week dh dpt rse smpai rse dlm diri pelik plk😂

normal la. sy dah 18w pun xda rasa apa2 lg.