kurang aktif minggu ke 28

Hai mommy semua..sya nak tanya in adakah normal kalau bany kurang bergerak dalam perut dalam masa minggu ke 28 dahulu wife sya ckp dia sgt aktif..please advice..

3 Balas

kan nurse ada suruh tanda 10 kali baby mengeras dlm masa sehari klau xckup 10 kali baby mengeras pegi ja hospital atau kilink jgn tnggu atau tnya dkt sini...baby xbergerak sejam pon jgn tnggu2 kecuali isteri berkerja sebab baby pon akan letih

Refer doc. Minta scan. Kdang2 kita mmg xrasa tp baby gerak sbnrnya, mungkin kita sibuk buat kerja.

Refer doktor