Baby kurang aktif

Mommy2, normal ke baby kurang aktif... Sya dh 28-29weeks and dh start record baby kicking... Hari ni dh hruli ke 3 record, tp baby kurang aktif... Last kick pukul 7 lebih pagi... Dn skrg 3 ptg... Tp baby sgt kurang bgerak... Dh bingung n nangis2 kt husband siap ckp klu x cukup gerak get ready ke hospital... #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Balas

9am-9pm. itu routine checking baby kicking. normaly complete kicking pkol 1-3 ptg. klu kiraan x complete smpai pkul 5. mummy kna berehat sbntar n rse tendangan bayi. tak ckup sehingga pkol 7 cpt2 pg hosptal. 2 jam bole menyelamatkan nyawa baby awk. jgn pndg remeh ye baby kicking ni.

hye mommy. .kalo bby msih krg bgrak sgra ke hosp ye mommy. .kalo mommy da buat mcm2 still x bgrak tros ke hosp. .take care mommy. .😘😊. .bby rhat kot 2..jgn rsau ye