Bedung anak

Hai mommy semua Lately ni my MiL salu bising yang i tak bedung anak, off bedung lepas pantang. bukan i tanak bedung tapi baby salu menangis bila di bedung. Now anak i dah dua bulan. My MiL still bising juga tak bedung anak. I nak tanya kalau mommy lain mcm mana iya?

17 Balas

Ikut selesa baby sis.. mcm ank sy bedung 2 minggu je, lepastu x bedung dh sebab dia xsuka.. kalau sy bedung mesti dia meronta minta dilepaskan sampai merah2 muka.. kalau mil bising, cer explain dekat dia kenapa sis x bedung.. mcm mil sy pun kdg tegur2 jugak kenapa x berbarut apa semua, sy cakap je dh buat tp ank nagis xnak.. hihi so dia senyap ajela