Bedung anak

Hai mommy semua Lately ni my MiL salu bising yang i tak bedung anak, off bedung lepas pantang. bukan i tanak bedung tapi baby salu menangis bila di bedung. Now anak i dah dua bulan. My MiL still bising juga tak bedung anak. I nak tanya kalau mommy lain mcm mana iya?

17 Balas

Baby sy dr 2 mggu lps lahir mmg dh xnk bedung. Bedung je nangis nk bwk kluar tgn dia. Bedung dr dada ke kaki je. Sbb ank sy ni x suka pns. Mmg suka sejuk sgt