Bedung anak

Hai mommy semua Lately ni my MiL salu bising yang i tak bedung anak, off bedung lepas pantang. bukan i tanak bedung tapi baby salu menangis bila di bedung. Now anak i dah dua bulan. My MiL still bising juga tak bedung anak. I nak tanya kalau mommy lain mcm mana iya?

17 Balas

sy dri dlm pantang kjp bedung kjp x..bila blik belah mil dorg tgur jgk sy buat pekak je.ank dah x nk x kn nk pkse.lg satu ank sy cpat bpeluh n naik ruam tu yg x bedung..