risau

Hai mommy semua..all sihat ke? I nak tanya satu benda, siapa sini 31week pregnant boleh hantar baby boy scan repot.. Sebab pagi tadi i pi check up kt hospital serdang untuk detail scan.. Doc kata kepala baby i besar,i risau sangat pasal baby apa2 jadi ke.. So that y i ask u all to send baby boy scan report to me, i wan check sama ke tak please help me

1 Balas

Sy pun 31weeks skrg. Tp takda scan report utk week ni. Sorry dear. Next scan next month pula. 😅