Jumpa pakar bius dan pengambilan epidural semasa proses bersalin

Hai mommy semua.. saya nak tanya sikit dekat sini ada tak mommy yg kena rujuk pakar bius?? Lepas tu apa pandangan mommy mengenai pengambilan epidural?? Siapa Ada pengalaman boleh share tak??

1 Balas

kena rujuk tp hujung bulan ni baru temujanji dengan pakar bius, jadi saya pun tak tahu mcm mana.. cuma hari tu Dr ada cakap kalau tak boleh ambil epidural, akan bius penuh sbb saya czer..

2y ago

ha'a plan czer sbb slip disc, dan slip disc saya dekat tempat yg biasa cucuk epidural tu..sbb tu Dr cakap ada kemungkinan bius penuh, cuma apa2 pun tunggu pakar bius yg decide..