Sakit perut bahagian kanan bawah

Hai mommy semua saya nak tanya ada tak yang bila waktu subur je dia sakit pada perut bahagian bawah kanan, saya dah buntu lah sama ada appendix or something else. Anyone boleh tlg tak?

3 Balas

sy pernah wak. pastu pergi buat ujian air kencing. rupanya sy kena urine track infection. dpt la ubat and antibiotik semua

tlg jumpa doktor sbb doktor je yg boleh diagnose sama ada itu appendix atau tak