CUCUK DEXSA SAKIT TAK ??

Hai mommy semua. sapa ada pengalaman kena cucuk dexsa ? berapa week uolls kena. & sebab apa ya kena. Bole tak share sikit.

2 Balas

🙋28w kena cucuk kanak kiri bontot..saket ya Rabbi wakk..saket nak beranak lain..tu puas sbb dpt tgk ank..ni saket gila xtau nak ckp..da saket xabis ilang lg kne cucuk LG sebelah bntot..waduhh..nanges..cucuk dexa tu utk matang kan paru2 bayi dlm kandungan sbb ibu kerap kne contraction palsu tu byk kali kne..Dr 28w tu la..kita besalin 34w

5y ago

Diorg ckap cucuk kiri kanan tu sebb kna czer btol kew

baby first lahir 24weeks ++ cmtu. 3 jam je dia hidup. then tak dapat dia selamatkan. sbb time tu sy leaking