gander blum nmpk 25w already .

nak tnya klau kt kk biasa , scan bby untknnmpk ganderr kandungan brpe buln bru nmpk ?? klau kt klinik bayar 18 minggu kandungan dh nmpk gander

3 Balas

selalunya kalau tak nampak tu girl. pengalaman pregnant boy ni, 14w pn doc da nampak.. sb pregnant girl dulu smpai 28w pun belum nampak. tutup je selalunya..

Saya p swasta ja, ada rezeki lebih ke situ, kalau di kk tak pasti pulak, mungkin kena tanya doktor atau nurse masa scan mana tau nampak kan rezeki 🥰

baik pergi swasta kalau nak tengok gender baby