Gander baby

Salam mommies, saya baru 18week scan semalam dokter cakap boy. Kalau dh 18week rasanya gander boleh bertukar ke ye? Terima kasih mommies #ingintahu #bantusharing

Gander baby
6 Balas

sy skrg 23week dah,,masa 17week doc scan jantina mmg nampak boy lepastu sy tanya doc selalu jantina bby klo dah scan mmg xakan tertukar lg ke? doc tu cakap selalu scan bawah 20week jantina boleh je salah,atau tertukar sebab banyak faktor terutama baby masih kecik sangat doc cakap dia sarankan lebih baik scan 20mnggu ke atas sebab time tu pembentukan badan2 lengkok2 baby lebih jelas

jantina mana blh bertukar dah.. masa bercantum benih suami isteri lg dah tetap jantina dia.. kemaluan plk trbentuk masa 7 8 minggu..

kalau girl mgkin la bole tiba2 lahir boy.. tp kalau boy.. mustahil bole JD girl.. sbb nampak trjulur tu

Kalau boy jarang dia bertukar sbb bbyboy ni senang sikit nampak

tak bertukar dah.. klu dah nampak betul2

boy tu. sbb ada tajam kt depan