Cirit Birit

Hai mommy semua, macam mana nak tahu yg baby kita nih cirit birit? Dah tanyah nurse, nurse bagitau normal hasil minum susu formula. Kalu sehari buang air besar lebih 10kali bari consider baby cirit birit. Sekarang nih tgh risau2 sama ada cirit birit atau normal. First baby usia 3 bulan?

2 Balas

Hi sis, bole tanya, masa ni anak sis buang air besar stiap kali masa mnyusu atau sblum mnyusu? dan brpa dalm 1 hari dia buang air besar?

betul la nurse ckp tu..

4y ago

Kalau susu badan berak lebih 8kali mcm mme