Scan gender

Hai mommy semua brapa weeks dapat gi scan gender ye?#firstbaby

12 Balas

Sy pegi ms 20w.nampak. Sy pegi lg 28w, doktor nmpk tp x confirm sbb stp kali prgnamt pegi ms 28w, mmg dktr akan ckp girl. Kemungkinan belalai boy terlipat ke blkg, dr scan akn nmpk girl. Jd, pd sy, tggu je bby lahir. 💕 Sy bakal lahir anak ke4. 3 org ank sy semua boy.

Depends, if you ad buat monthly scan sometimes doctor akan bgtau if dah nampak. Sometimes 12weeks ke 15weeks dah bleh nampak. But nak jelas lg around 20weeks ke atas

saya pergi masa 21 weeks sbb buat detail scan sekali, masa 27 weeks tu repeat balik untuk 5d + gender.

Sy scan msa 18 weeks tpi baby malu2 nak tunjuk. Next scan dkt kkia msa usia kandungan 26 weeks.

18 mggu biasa dah nmpk...nak lg comey 20 mnggu ke ats 👍

28 weeks sy pegi gender scan.. Alhamdulillah dh nmpk..

20 weeks ke atas #TAPsupermoms

28weeks dctr scan nmpak dah

20 weeks ke atas sis

20minggu ke atas .