cirit birit

hai mommy semua.. anak saya cirit birit dah 4 hari.. tp xde demam or muntah² ... ape ye perlu saya buat?? anak baru masuk setahun

2 Balas

Dia bff ke atau susu botol? Takut susu yg dia minum tu x sesuai.. kena tukar susu lain..kalau bff mgkin ibu ada ambil apa2 jamu atau supplement yg x sesuai utk ibu yg menyusu.. utk lebih yakin, rujuk pada yg lebih arif 😁

klu dia minum susu yg sama sis takde tuka mungkin tersalah mkn kot setahun lebih tu biasa dah mcm2 mkn