Cirit birit muntah dan demam

Ade tak mummy ank nya cirit birit muntah dan demam..ank umur 5thn..brp lama blh smbuh ye..risau sbb ni fst time..takut dehidrasi je

1 Balas

Hi mommy. Anak saya pernah kena cirit birit dan demam. Muntah Alhamdulillah tak pernah. Bergantung dengan keadaan dia. Kalau mommy dah bawa klinik swasta tapi still tak okay. Saya suggest bawa pergi hospital atau klinik pakar kanak² . Doc pakar nak handle bila anak jadi macam ni. Moga diberi kesembuhan kepada anak mommy ya