Cirit Birit

Assalammualaikum dan Salam. Sejahtera semua, normal ke baby 6 bulan lebih mengalami cirit birit, tp baby masih full breastfeed,dah mula makan nestum beras.. Demam dah kebah cuma risau cirit birit tu. Meragam je bila nak tdo. Dah pergi klinik utk dapatkan ubat.. Tp still cirit nak masuk hari ke 4. Ke nak tumbuh gigi sbb meragam sgt2. #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Mungkin baby alahan pada nestum beras? Cuba puan bagi bubur nasi blend tengok ada perubahan tak😊

Nnt sy cuba dulu.. X perlu bubuh Ape2 dalam bubur tu yer?