cuti bersalin

Hai mommy semua, al nak tanya basically kalau korang kerja start cuti bersalin berapa minggu eh? okay tak kalau 35 minggu start cuti sekarang larat lagi jee ke lambat sgt 35 minggu hihi

1 Balas

Sy mintak cuti masa 36 weeks sbb tau by 38 weeks dh kena bersalin. Sebenarnya nk je cuti awal tp mcm sayang pulak habiskan ML dgn duduk rumah before bersalin hehe

3y ago

saya pun sama hahaha tapi husb suruh cuti 35 minggu terpaksa la berjauhan huhu sebab nak balik kampung dah