Risauuu

Hai mommy to be, saya baru 9 weeks of pregnancy, hari tu check blm ada heart beat..Dr kata kantung makin besar tp saiz janin kecikkk sgt masa tu.. Lepas tu dua hari nie rasa mcm takde apa2, alahan macam makin kurg tak mcm sebelum nie.. Risau.. Normal ke x mcm nie??

2 Balas

Sy pun mcm tu dlu. Tp bkn nk tkutkn.. Sy miscarriage.. Kantung mkin besar.. Tp xla mcm 9 weeks.. Mcm 7 weeks.. Tp bby xada.. Mula2 sy brown spotting dlu dr 4 weeks-11 weeks.. On off.. Pstu scan.. Bby xada.. Kantung je.. Pstu miscarriage sendiri..

Smoga dipermudahkan... Harap2 smuanya okk ye ..