tak rase alahan 1trismeter ?

Hai mommy , it normal ke nk masuk 7weeks pregnant.. tak rase mual alah pape ? Ehee, sape yg cmtu ?

6 Balas

Normal,saya dari awal trmstr pai masuk trmstr 2 xde mual muntah,cek pun sume cantik allhamdulillah sis,scan 22 weeks baby girl inshAllah.moga sihat sllu ek

It normal mommy but my mine masuk 9 weeks terus flat muntah2 Dan sakit kepala yg amat 😭😭

Sy mual pening . Nk mkn kurg bselere . Kena mkn buah oren bru ada selere

Sy start mgu 10 cmtu bru ada alahan.. Hehe

Me too 🙋