32 weeks berat baby 1.6kg

Hai mommy . Normal ke kalau masa pergi scan kt kk time kandungan 32 weeks doc bgtahu berat baby 1.6kg . Bilee ceritaa dengan ipar2 dieorg kate ehh " keciknyaa 32 weeks baru 1.6 . Tp masa scan tu doc tkde pun cakap baby kecik ke apee . Hmm . Ade sape2 tahu tak ? #f1rstimemom #firsfbaby 🥹

16 Balas

Doktor tak cakap pape maksudnya baby okay. Kalau tak okay, doktor dah refer awak ke pakar. Ingat satu je, setiap orang individu yang berbeza. Tak sama. Ikut kata doktor je.

12mo ago

Ohh faham2 . Kalau macam tu okay laa lega saya dengar