32 weeks berat baby 1.6kg

Hai mommy . Normal ke kalau masa pergi scan kt kk time kandungan 32 weeks doc bgtahu berat baby 1.6kg . Bilee ceritaa dengan ipar2 dieorg kate ehh " keciknyaa 32 weeks baru 1.6 . Tp masa scan tu doc tkde pun cakap baby kecik ke apee . Hmm . Ade sape2 tahu tak ? #f1rstimemom #firsfbaby 🥹

16 Balas

Normal sis. Doctor saya kata normal. Nanti bulan2 terakhir akan naik juga. No worries hehe

12mo ago

Thankyou mommy 💖

Sy 32w berat baby 2kilo. Kecik sikit kot baby awk tp masih ok. Awk ada minum susu x?

12mo ago

Ok la kan ada minum susu. Sy minum anmum so mgkin sbb tu baby besar sikit hehe. Mgkin jgk ikut genetik kan. Mcm adik sy lahir ank dia berat smua ats 3.5kilo. Hehe

kira kecik juga sebab dah 32 w kan tpi berat baby bru 1.6 ...

12mo ago

takpe...minum susu mengandung nanti boleh membantu

ooooo yeke sebab saya baru 36 minggu tu yang tnya tu

sy 35 minggu 6 hari baby berat dekat 3kg

32weeks 2.2