Perut kecik

Hai mommy, normal ke 17weeks perut x besar lg.. rsau kdng2 fikir keadaan kandungan…

6 Balas

kalau dah scan baby sihat2 sja ,xperlu risau..santai sjaa momy sbb bila baby dah cecah usia 6bulan keatas perut day besar ni buat badan momy tak selesa bergerak tau☺️🤭

kalau scan berat apa semua okay n doktor pun kata okay...takyah risau.... saiz perut tak penting pun. lagipunn baru lagi....

Maaf nak tanya. Tak besar tu maksudnya perut flat je mcm sebelum pregnant ke?

same la ngan saya..tp doc kata normal sbb badan saya pon kecik

Normal je wanee

1y ago

Ahahaha itulaa

Normal